Jean Gotta

Onze merken

Jean Gotta ontwikkelt zijn eigen producten. Momenteel zijn dat er vijf. Andere worden bestudeerd.

 

    Equilibrium

Jean Gotta nv neemt actief deel aan het programma Menu Equilibrium. Het doel van dit project is de consument producten aan te bieden waarmee hij een tekort aan Omega 3 - waarvan de voordelen voor het lichaam wetenschappelijk bewezen zijn - kan opvangen. Onder dit label bieden wij naast een assortiment varkens- en rundvlees ook heerlijke bereidingen aan.


-----


   Weide Rund

De moderne consument wil zo gezond mogelijk voedsel, maar wenst eveneens een uitgesproken smaak. De keten Weide Rund werd in 2001 opgericht en biedt vlees van koeien van het witblauwe ras die minstens twee seizoenen op de wei hebben gegraasd en die werden gevoed met lokaal geproduceerde graangewassen. De kwaliteit van dit vlees, dat donkerrood en doorregen is en toch even mals als dat van de jonge witblauwe stier, is alom gekend en geprezen.

 -----

   Médaillon Gourmet

Medaillon Gourmet is een innovatief product dat wordt gemaakt van vlees van de beste kwaliteit. Een waar genot voor vleesliefhebbers. De prijs-kwaliteitverhouding van dit malse, vetarme vlees, dat subtiel gekruid is en in een kunstdarm werd voorgevormd, is onklopbaar. Medaillon Gourmet heeft een constant gewicht en kan gemakkelijk in porties worden versneden. Het is vers of diepgevroren verkrijgbaar, in worstvorm of in consumentenporties.

-----

Nour

De wereld verandert voortdurend en Jean Gotta evolueert mee. Nour is een van de vindingrijkste innovatieve producten. Dit vleesgamma heeft een halalcertificaat en is vooral bestemd voor de islamgemeenschap.

 -----

  Gofresh

Wie geen tijd heeft om een maaltijd te bereiden, wil daarom nog niet om het even wat eten. Jean Gotta heeft dat goed begrepen en ontwierp Gofresh, een gamma gezonde, smakelijke en evenwichtige bereidingen. Deze vleeswaren en artisanale gerechten op basis van zorgvuldig geselecteerd rund-, varkens- of kalfsvlees, zijn zowel op het vlak van vlees als microbiologisch kwalitatief hoogstaand.

 

Onze referenties

De producten van Jean Gotta worden verdeeld en verkocht in de grootste warenhuizen van het land.